פרסונה 57 - למידה קולינרית עם סתיו-ישראלי ווילד

01/08/2019

יום לפני אירוע קייטרינג של 200 איש 2 תלמידות (מתוך צוות של 6) אמרו לסתיו: "אנחנו רוצות לפרוש". סתיו הקימה ומנהלת את התחום הקולינרי בביה"ס אקשטיין עציון, פרדס חנה. היא עברה דרך ארוכה מהשיעור הראשון ועד השלב שבו היא לקחה תלמידות שלה לעשות קייטרינג לאירוע גדול.

לאורך רוב חייה 2 תחומים בולטים היו עולם החינוך ובישול, בהמשך הדרך היא מצאה דרך לשלב בין השתיים. היא עברה משפית במסעדה ללמד ילדים אפיה בבית הספר.

דיברנו על איך פותחים מטבח לימודי, מה האתגרים ומה היתרונות? מסתבר שאפשר לפתוח מטבח גם בלי מבטח.. (נשמע מוזר אבל מסתבר שנכון). אילו תהליכים לימודיים אפשר להכניס לתוך מטבח (אנגלית, חשבון, מנהל עסקים), אילו כישורים ומיומנויות לוקחים חלק ואפילו עולם עסקי עם הקייטרינג שהם פתחו: "בייקשטיין", בית קפה לימודי וגם אתם יכולים להזמין מהם שירותי קייטרינג.

 

קישורים:

המייל של סתיו בשביל להזמין מ-"בייקשטיין": stav.wild@gmail.com

אתר ביה"ס: https://www.etzion.besite.org.il/

קריאה מומלצת בשבילך:

אמל"ק: מה המתכון לפיתוח מיומנויות? מה זו סקרנות? איך היא באה לידי ביטוי ב...

אמל"ק: מהזה בכלל מיומנוית? למה זה חשוב? מה אומר דוח שוק העבודה האחרון? ול...

זה לא ייאמן אבל השנה מגיעה לסופה.. 

איתה המחשבות, תעודות, תכנונים לחופש (ל...

במציאות של ימנו, בעומס המידע והמשימות אני כל הזמן מחפש דברים להיות יותראפ...

Please reload

ליצירת קשר לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לפרסונה, בנינו את האתר לבד אז תגנבו מאחרים..

מאז שנת 2017, כמו וויסקי טוב אנחנו משתבחים עם השנים ;)